På tisdagar fixar Anders hamburgare till middag och Ola brukar komma över och göra oss sällskap. Idag tände Anders grillen så det blev kolgrillade hamburgare, så himla gott. Det känns som om man har semester när man äter middag på terrassen med vaser fulla med Dahlior och luktärt.

Det gäller att det är enkelt att använda terassen, inte släpande på en massa möbler, att kuddarna ligger för långt bort eller att det är för meckigt att bära ut mat och porslin. Och precis en sådan terrass har vi, vilket gör att vi tillbringar mycket tid där ute runt matbordet eller i loungesoffan läsande en bok på kvällen när det mörknar ute, så mysigt att ligga där och lyssna på folk som går förbi ute på gatan på väg till en fest eller middag på stan, titta på stjärnorna som blinkar på himlen och njuta av utevardagsrummet.

Att ha fräscha blommor varje dag är inte fy skam, Dahliorna blommar som bara den men jag saknar de där stora maffiga blommorna som min Cafe au Lait jag hade förra året.

Jag plockar blommor varje dag just nu och gödslar en gång i veckan för att det skall blomma rikligt.

Nu räknar vi ner inför semestern, 3 arbetsdagar kvar innan 4 veckors semester startar med en rivstart med sommarfesten på vår Ö som brukar vara en fest med bra drag i. Det känns som om jag redan haft så mycket semester med alla fina soliga weekends i sommarhuset och vår lilla roadtrip under Juni, blir resten av sommaren hälften så bra blir jag nöjd.

Leva terrassliv på vardagarna
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram