Jag har ju funderat på att måla om köksluckorna i färgen Bright Skies, i fredags köpte jag en liter färg för en provmålning. Idag har jag slipat, målat ett lager häftgrund och det första laget med Bright skies och jag tror det kommer att bli riktigt bra.

Målning är ett av mina favorit DIY. Det ger sådan där omedelbart resultat som jag går igång på. Först tittade jag på en youtube film hur man monterade bort lådfronterna, sedan sandpapprade jag fronten och torkade av med rent vatten. Ett lager med häftgrund pålagt med pensel, torkning 4 timmar och ett lager men den underbart ljuvliga ljusblåa färgen, bright skies. Nu får det ligga till nästa gång jag kommer ut, då blir det sandpappring och ett sista lager med den ljusblå färgen.

Skrev om projektet ommålning av köksluckorna här.
Resultatet jag har framför ögonen….

Jag har varvat trädgårdsarbete med målningen, rensat rabatterna och lagt på kogödsel, rensat odingslådorna, krattat ut 5 säckar dressjord och tagit kaffe i solen på förstutrappen. Det känns bra att jobba med kroppen i solen här ute på mitt happy place.
Jag skjutsade in Anders till fastlandet imorse efter frukost, han skulle åka med Hanna och köpa bil. Jag hoppas att bilen ser bra ut och att de gör ett bra köp, det är svårt det här med begagnade bilar. Jag får skjuts in till stan med bästa ö-grannarna lite senare, jag skall ju åka och hämta den där tvättmaskinen jag hittade på blocket ikväll.

Ett ljusblått litet projekt
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram