Det är så härligt att få hänga med sina syskon och respektive. Den här gången träffades vi på Smögen hos min lillebror, det blev ljuskväll, vandring på Sotenleden och nyfångade havskräftor. Anders badade i havet, min brors lägenhet ligger bara 100 meter från den här utsikten.

Den här helgen hade de ljuskväll på Smögen och efter att ha njutit av Annas svampgryta på fredagkväll gick vi en tur i den ljumma natten och tittade på alla fina ljus och ljudinstallationer.

Vi såg mareld i havet och kvällen var verkligen magisk.
På lördag morgon togs det ett morgondopp i havet (av vissa), dagen såg ut att bli en toppendag för vandring, 23 grader i luften, 18 grader i havet.
En obligatorisk selfi vid vandringsstarten.

I början var det kuperat och vackert, efter 4 kilometer nådde vi denna vackra topp med Åbyfjorden i bakgrunden. Vi gick sträcka 17 och en del av sträcka 18 på Sotenleden, Från Lyckan via Nordens Ark till Bovalsstrand, totalt 20 km och ganska kuperat. Min syster Anna hade fixat med god matsäck, bullar, smörgås och soppa som värmdes på trangiakök. Min svägerska Anna hade med sig kaffe och var och en bar på eget vatten som gick åt i värmen.

Väl hemma badades det i havet, eller en dusch (jag), och sedan bjöds det på havskräftor som fiskats och kokats samma dag och kanske något av det godaste jag ätit…

Ett stort tack till bästa gänget där vi har så mycket roligt, jag har kramp i magmusklerna över allt skrattande…
Nästa träff med det här gänget blir i mars i fjällhusen i Norge.

Tack för en härlig helg
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram