Rosorna och dahliorna blommar för fullt, gräsmattan är tät och grön och sommaren har kommit tillbaka.
Jag passade på att dricka eftermiddagskaffet på terrassen, en fördel med att ha hemmakontor är gott kaffe i solen.

Det enda som avslöjar att det är höst är alla björkfrön på terrassen, hade det inte varit för de små fröna kunde man tro att det var högsommar.
Rosorna blommar fint i rabatten utanför vardagsrummet. Här bytte vi fönster och panel för 1,5 år sedan samtidigt som vi bytte tak, se här.

Parasollet köpte jag i våras, det blev lite mer ombonat på loungedelen och så skyddar den mot starka solstrålar.
Loungemöblerna köpte jag för 8 år sedan se här, skifferterrassen lade Anders för 3 år sedan se här och spaljen byggde jag samma år se här.

När jag planterade ut daliorna i våras bröt jag av en men lät knölarna stå kvar i jorden och nu har den börjat blomma.
jag tror att det är en Wizard of Oz vars knölar jag inhandlade i våras. Knölarna skall absolut sparas till nästa år.

Imorgon jobbar jag sista dagen på kontoret som jag varit på sedan 30 år, det känns vemodigt. Nu väntar 3 veckor med hemmakontor innan vi flyttar in på vårt nybyggda kontor som är ett så kallat aktivitetsbaserat kontor vilket innebär att man inte har en fast arbetsplats. Det kommer säkert att bli bra men annorlunda, jag har varit bortskämd med att ha kort väg till jobbet men nu blir det lite längre och det kommer att vara ont om parkering på det nya kontoret så jag funderar på att skaffa en elcykel. Kanske en ljusblå Elmi från Cresent…

Lilla trädgården i stan är fortfarande i full blom
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram