Hur söt är inte denna lilla stuga eller shepherds hut som ligger i den lilla landsbygden Llanfabon i Södra Wales. Denna socken avgränsas i väster av floden Tâf och i öster av Romney och omfattar cirka 5000 tunnland. Ytan är i allmänhet bergig; och landskapet pittoreska, särskilt i närheten av byn Craigyberthlwyd, från vilken utsikten är slående och vacker. Stugan är belägen vid Brecon Beacons nationalpark. Terrängen runt Brecon Beacons National Park är kuperad. Den högsta punkten i närheten är 702 meter över havet, 1,0 km söder om Brecon Beacons National Park.


Färgerna, panelen, smidesbeslag och alla små detaljer, så fint. Och på liten yta har man fått in kök med sittplats, toalett med dusch, kamin, och en sovplats.
Titta på det fina handfatet med ett egenhändigt snickrat badrumsskåp, kombinerad förvaring och sänggavel, den rustika dörren målad i en ljuvlig persikofärg samt förvaring under sängen.För er som vill ha ett boende i Wales, här hittar ni den söta stugan.

Ett gulligt litet airbnb-boende i Wales
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram