Igår tog vi några timmar ledigt från jobbet och packade bilen med mat och kläder för att åka till Ulricehamn och fira helgen hos mamma. Det känns fint att fira allahelgon tillsammans med mamma och besöka gravarna till pappa och mina mor- och farföräldrar. Vi gick till Brunns kyrka i typiskt novemberväder.

När vi kom hem hjälpte jag mamma att torka köksskåpen och gardinskenan i vardagsrummet sedan åt vi en god soppa och drack kaffe. Nu sitter jag i soffan och bloggar med denna fantastiska utsikt .

Mamma tar en tupplur och Anders är ute och springer.
Mammas lägenhet är jättefin och den har 3 sovrum och två toaletter så det är lätt att hälsa på. Och skulle man vara ännu fler finns det sovrum i källaren som man kan boka. Vi skall komma hit i december för att göra grynkorv och då har mamma bokat 2 rum i källaren då båda mina syskon med respektive kommer att vara med.

Här är mamma i sitt fina kök.

Vardagsrummet är stort och möblerat smart i tre grupper, en tv-hörna, en läshörna (se nedan) och en soffgrupp. I går kväll när vi kom hit åt vi tacos som jag hade förberett hemma och idag skall vi göra Olavbiff med karamelliserad lök, pepparsås, lantchips och en grönsallad. Till det blir det en god Amarone.
Men innan middag skall vi ta en tur till kyrkogården för att se alla ljus i mört

Allahelgonahelgen firas bäst hos mamma
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram