I denna häftiga stuga ligger mitt i hjärtat av den pittoreska hamnstaden Mousehole, bara några minuter från hamnkanten. Det lilla huset har presenterat i “The Times: The 50 Best Cottages in Britain” genomsyrad av mystik och myter fungerade denna studio en gång som en källare där sjömän skulle komma för att bearbeta sin fångst. Nu 300 år senare omdefinierar “Den gamla fiskkällaren” livet vid kusten och skapar en verkligt unik tillflyktsort.
Det är inte bara stugan som är fin utan man har stylat och tagit fantastiska foton, se bara.

Den häftiga kaminen, “Hot Pod”, är prisbelönt och lokalt designad. Köket är skräddarsytt och här finner man noggrant utvalda lergodsskålar och glas, diskho i utsökt koppar i butler-stil. Köket är modern utrustat med alla moderna nödvändigheter inklusive en elegant Smeg spis, diskmaskin, tvättmaskin, kyl / frys, Dualit brödrost och Delonghi kaffebryggare. Och titta på snickarbänken i trä passar verkligen in.

Och har du lust att besöka Mousehole in Cornvall så finner du huset här. Mousehole är en pittoresk sömnig by vid havet och den kände författaren Dylan Thomas kommer härifrån och han har sagt att det är den vackraste byn i hela England.

Ett berömt airbnb som det skrivits om i Times
Märkt på:    
Facebook
LinkedIn
Instagram