Här har ni 4 kombinationer av plaggen som snurrar runt i min kapselgarderob nu under vintern.

Först ser ni en kombination som jag använder till min rosa manchesterkjol, se inlägg om kjolen här.
Koftan är en från Ellos. Selected Femme, ni hittar den här.
Kjolen är av märket JDY och finns här.
Chelsea boots från Ilse Jacobsen finns här.

Andra bilden är en kombination till mina Levis Rib Cage jeans.
Sweatshirten som är med på alla bilder är ribbade tröjor från Lindex som jag har 3 stycken av i vitt, svart och rosa.
Till jeansen använder jag mina Doc Martens Platåkängor som har hängt med några år.
Den stickade huvtröjan är från Lindex.

På tredje bilden har jag ett par svarta Clara jeans från Lindex.

På sista bilden har jag en a-linjeformad kjol i ull från Arket.

Det finns några kombinationer till från urvalet av plagg ovan. Det bästa med att ha några få plagg som kan kombineras på olika sätt är att man spara tid, det finns färre plagg att välja på i garderoben och det gör det lättare att hitta. Man vet att de plaggen som finns i garderoben passar ihop och man slipper lägga tid på att matcha plagg. Jag brukar plocka fram de plagg jag skall ha nästa dag på kvällen eftersom jag går upp innan Anders vaknar och då slipper jag väcka honom när jag letar efter mina kläder.

Men idag har jag skrotat runt i mina sköna loungekläder för jag hostar fortfarande lite och tänkte att det passade bra att köra hemmakontor idag.

4 kombinationer av min kapselgarderob
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram