Just nu snurrar jag runt 2 par jeans, 3 kjolar, 3 koftor och 5-6 toppar med lång och kort ärm som jobbkläder. Jag kompletterade garderoben med en tjockare kofta, ett par nya boots och en a-linjeformad manchesterkjol. Kjolarna är bra för de är lätta att dressa upp eller ner vid behov. Om man skall på AW efter jobbet är det bara att byta till en mer festlig överdel och voila så är man redo.

Koftor är bättre för min figur än stickade tröjor som jag känner mig obekväm i och så är det lätt att bara ta av sig koftan när man känner sig lite varm, läs när man får en av sina flashar…

Koftan är en från Ellos. Selected Femme, ni hittar den här.
Kjolen är av märket JDY och finns här.
Chelsea boots från Ilse Jacobsen finns här.

Jag är ju egentligen ingen kjolperson men just den här a-linjeformade modellen tycker jag om och känner mig fin i. Jag kan känna mig utklädd när jag försöker ha kjol till vardags men inte med denna kjol ett par grova strumpbyxor och de nya bootsen. Till det har jag min täckjacksväst, International Rafaela Gilet från Barbour som går på sin tredje säsong men känns fortfarande fin.

Idag blir det att ta det lugn eftersom jag fått en förkylning med lite feber och huvudvärk.
Som tur är har vinterstudion börjat så då går det ingen nöd på mig.

Nyheter till kapselgarderoben
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram