För några inlägg sedan, se här, skrev jag att jag skulle designa min egen julservis. Efter att ha funderat och provat att måla med pensel eller använda en svampstöppel så valde jag svampen, det var svårt att få det snyggt med penseln. Med svampen var det lättare att få en finish som inte var allt för pretentiös, det ser lite ut som en granslinga med små snöflingor och jag är faktiskt riktigt nöjd med resultatet. Det blev sådär lite rustikt men ändå enkelt ut, så där som jag gillar.

Jag skall visa lite mer bilder på tallrikarna när jag dukar med dem. Nu skall tallrikarna torka 24 timmar innan jag bränner dem i ugnen.

Jag fick upp 5 julstjärnor och 2 adventsstakar igår, 5 kvar på övervåningen.
Min finaste stjärna eldig i köket.

Och i vardagsrummet hänger stjärnorna på rad med egen ljussladd som gör det superenkelt att hänga upp stjärnorna.
Här kan man läsa inlägget när jag tillverkade sladdar med lampkontakter att hänga adventsstjärnorna i vardagsrummet.

Plötsligt händer det, min nya julservis
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram