Det är så kul att duka inför stora högtider och särskilt då inför julen. Och i år har jag ju min egendesignade julservis som jag är omåttligt nöjd och stolt över. När jag hade bränt tallrikarna i ugnen och ställt dem i travar på matsalsbordet frågade Anders om jag köpt nya tallrikar, då har man lyckats, då ser det inte ut som ett dåligt DIY iallafall.

Jag provade att duka med ett rutigt bomullstyg i bäckebölja som jag tyckte blev sådär, jag kommer nog ha min fina linneduk som vanligt.
Färgerna i årets juldukning kommer att vara vitt, grönt och brunt.

Jag använder de inslagna julklapparna som bordsdekoration, de större paketen får ligga under granen.

I dag var nog en av de vackraste dagarna jag upplevt här i Västerås med allt tjock rimfrost och solen på en klarblå himmel.
Så här såg det ut i mina hoods.

Provduka inför julen
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram