En vit amaryllis får bli fredagsbuketten denna fredag i advent. I år är alla mina julblommor vita och jag försöker njuta av dem genom både novent och advent, det innebär att jag får köpa några omgångar eftersom blommar över. Så i början av nästa vecka skall jag köpa på mig några fler vita amaryllisar och några hyazinter.

Just nu fungerar vårt stora matbord som ett slags uppvisning av julblommor, min fina egenhändigt målade julservis och pepparkakshus. Bordet fungerar som en slags juldisplay och jag njuter av det varje gång jag går förbi. Julservisen har blivit något av ett slags julpynt, det är så fint när det står travat på matbordet, julservisen är en av mina bästa DIY.

Den här helgen skall vi ha julkorvsverkstad med mamma och mina syskon, det har blivit en tradition och att laga mat tillsammans är så himla trevligt.

Fredagsbuketten i advent
Märkt på:                

2 reaktion på “Fredagsbuketten i advent

 • 2023-12-17 kl. 10:50
  Permalänk

  Servisen är jättefin och personlig! Har du målat de vita prickarna på den gröna kanten eller sparat ur?
  Bara nyfiken, har ju porslin så det räcker…
  Allt gott inför helgerna!
  Annika

  • 2023-12-19 kl. 09:03
   Permalänk

   Hej Annika

   Vad kul att du tycker om servisen ❤️. Jag målade på de vita prickarna 😀. Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram