När det går mot jul önskar man sig ett gammeldags sekelskifteskök som gör sig perfekt med massa julpynt. Men jag gör mitt bästa med mitt 50-talskök, stjärnan eldig i fönstret mot gatan, en adventsstake från 50-talet i fönstret mot trädgården, julstjärnor i mässingkrukor och ljusstake pyntat med apelsinskivor. Jag tycker att det passar med lite nedtonad julpyntning istället för att maxa som man kan göra i ett gammaldags kök.

Och har man en serveringsgång så skall den också julpyntas.

Och står man här ute i hallen så ser man en julstjärna på diskbänken i köket, det skapar ju julkänsla.

Eller när man kommer in i köket från matsalen.

Nu är det bara 4 dagar kvar till julafton och jag hinner vad jag hinner, det blir jul ändå ingen ide att stressa.

Villa Ormbergets kök inte så lätt att julpynta
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram