Natten som gick var årets längsta och idag är det årets kortaste dag så nu vänder det och går mot ljusare tider. Men jag måste medge att det här har varit en av de lättaste och kortaste höstar jag upplevt, kan ha att göra med att man blir äldre.

Nu kan jag pricka av knäck på min jullista, knäcken blev den bästa jag någonsin gjort. Ni vet när knäckformen släpper lätt och knäcken har den där perfekta konsistensen. Laxen är gravad med gin och står under press i snickarboden som får fungera som extra kylskåp, dessutom hann jag med att svänga ihop svärmor Berits sillsallad som tillsammans med farmor Elvys senap är det viktigaste på julbordet.

Så har min älskade unge kommit hem och stannar några dagar, finns det något bättre än ha sina vuxna barn runt sig.

Gottebordet är laddat inför jul med knäck, glögg, fudge och mandelgrottor.

Just det jag har ju stuckit in nejlikor i apelsiner så att det doftar sådär underbart i huset.
Nu väntar vi på Hannas kompis och så skall vi äta Tacos, inte så juligt jag vet men väldigt gott.

Nu vänder det
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram