Eftersom jag har använt lite ljusare färger vad det gäller julklappspapper och juldukning fick julgranen gå i samma färger i år, vitt och silver. Jag återanvände alla silverkulor som brukar användas vid nyårsdukningen och alla gamla julgranspynt som går i ljusare färger. Och här är den, julgranen anno 2023.
Anders satte upp den, jag monterade belysningen och Hanna satte upp det mesta av pyntet. Vi får se vad Ola säger när han får se den, om den får godkänt?

Årets julduk i brunrutigt bäckeböljatyg är upplagd och fållad, juldukningen nästan klar, fattas lite bestick. Risgrynsgröten inför morgondagens julbrunch är kokad, julbrödet står på jäsning och vi har skottat uppfarten. Tänk att det blir en vit jul i år, tur att det inte stämde “Om Anders braskar….”.

Glöm inte att vattna granen de första dagarna den brukar vara väldigt törstig.
God Jul alla därute i stugorna och kom ihåg stressa inte, njut istället av de saker ni har fått gjort och umgås med familjen.
Då blir julen så mycket bättre…..

Årets julgran
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram