Det finns så många fina och speciella boende i Joshua Three Californa. Casa Coyotes röstade fram en av Airbnbs mest önskelistade vistelser. Stilen i huset kallas boho chick och huset är så fint renoverat med flera fina uteplatser med spabad och flera uteplatser.
Joshua Tree National Park är en nationalpark i sydöstra Kalifornien, öster om San Bernadino och Los Angeles, norr om Palm springs. Området är uppkallat efter Joshua trädet (Yucca brevifolia) som växer i Mojave öknen.

Väggar, tak och golv i en vilsam ljusbeige färg som ger ett lugnt intryck. Med hjälp av ljusa möbler, trädetaljer, och fina detaljer som rottinglampan, kaklet ovanför spisen och fina duken på bordet tillför värme i allt det ljusa.

Det finns både kortare och längre markerade vandringsleder runt boendet så man kan uppleva öknen på närmare håll utan att riskera att gå vilse.
Om du besöker Joshua Tree får du inte missa att besöka till Keys View. San Bernardino berget markerar den sydvästra gränsen av parken, och utsikten från toppen är hissnande vackert.

Det fina huset hittar du här. Bilderna är lånade från samma plats,

Casa coyotes
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram