Snödropparna lyser vita i slänten utanför köksfönstret, jag blir lika glad varje år när de söta dropparna dyker upp och visar att våren är i antågande. Jag satte blommorna i en söt liten vas jag fick som liten. I Dals-Långed där jag växte upp fanns en duktig keramiker,  Vera Haij, min mamma beställde 3 vaser till mig och mina syskon med våra namn på. Varje vår får de första snödropparna stå i den söta vasen.

Snart kommer ännu en av mina fina födelsedagspresenter att trilla in. Jag fick en el-cykel av Anders i födelsedagspresent, jag skulle själv få välja vilken modell jag önskade.
Och efter mycket tänkande mellan Monark, Skeppshult eller Crescent så föll jag för denna fina cykel:

Sveriges mest sålda el-cykel, en Elina Cresent i brunt, fin va? Anders beställde den igår hoppas den kommer snart.
I går cyklade jag faktiskt till gymmet med mina fina Skeppshult Face som jag fick i 50-årspresent, nu när det är snöfritt på cykelbanorna rycker det i cykeltarmen.

Säsongens första självplock och en shelfie
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram