Undrar om inte februari är årets tråkigaste månad, man måste anstränga sig lite för att få säsongens sista vintermånad att lysa upp lite. I år lyste jag upp den genom att fröså jätteverbenan, en skidtur, en skridskotur, ett besök hos mamma, middag med kidsen, Stockholmsbesök med teater, semlor, investerat i lite nya skjortor, druckit smoothies, plockat snödroppar, varit på spa med kompisar, dop, många härliga promenader och mycket eld i vår fina öppna spis.

Och nu ser vi fram emot mars då vi skall tillbringa tid i fjällhuset med skidåkning både sportlov och påsken som firas på fjället, golvet i vardagsrummet skall slipas och båten skall tvättas för att vara redo att åka i plurret så fort Mälarens is sköljer. Jag håller som bäst på att tömma vardagsrummet på möbler för på tisdag kommer killarna som skall slipa golvet i vardagsrummet. Vi skall lacka golvet och inte använda någon pigmentering, jag skulle kanske vilja ha golvet lite ljusare men Anders får bestämma. Nu skall jag kontakta snickaren så han får komma hit och mäta för den inbyggda bokhyllan. Hoppas att min el-cykel kommer i mars så jag kan cykla till jobbet så länge det är snöfritt.

Februari en månad man måste hjälpa lite
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram