Idag packade vi niste och drog iväg tillsammans på en jättefin tur som bl.a gick på klassiska Birkebeinerspåret. Nästa helg går Birkebeinrennet, Norges svar på Vasaloppet. Jag hade tänkt att vända efter en stund men det gick så lätt så jag följde med hela rundan på hela 21 km, det var längesedan jag åkte så långt. Vädret var mulet men ljuset var så fint uppe på berget.

Nu sitter vi bänkade framför 5 milen i Holmenkollen som vi ser i efterhand och pustar efter vår fina tur.
Vi haft så fina dagar här uppe tillsammans med mina positiva syskon som också gillar att gå på tur.
Skymningen i går.

Efter snart 5 dagar off grid så skall det bli skönt att komma hem till rinnande vatten, fjärrvärme och inomhustoa. Här kör vi våteklut, norskt för att tvätta sig men en våt tvättlapp, fungerar ok i några dagar men jag börjar längta efter en varm dusch och en riktig toa.

21 kilometer idag
Märkt på:    
Facebook
LinkedIn
Instagram