Inredningsprofilen Elsa Billgren och hennes man Pontus säljer sin fina lägenhet på Mosebacke torg 14, via Historiska hem. Elsa som har en av de största bloggarna har bott i lägenheten i 5 år och jag har följt med på hela inredningsresan, det skall bli spännande att se var Elsa med familj skall flytta.

Köket är från Marbodal (luckan Form i kulören Sand) och jag vill minnas att väggarna i vardagsrummet är målade i Claro från Jotun. En fördel med att köpa lägenhet från någon som verkligen månar om detaljerna? De har renoverat och satt in tidstypiska element från Lenhovda.

Badrummet är ritat av inredaren Marie-Louise Sjögren. Min gissning att lägenheten kommer säljas på förhandsbud innan visningarna nästa helg, så är du intresserad får du nog snabba på.

Alla foton är tagna av Mia Borgelin @fotografmiaborgelin

Elsa Billgren säljer sin fina lägenhet på Mossebacke torg
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram