Jag startade ju upp projekt platsbyggd bokhylla för några veckor sedan, se här. Micke från Mälardalens finsnickeri var här för tre veckor sedan och mätte, nu har han skickat en ritning som tycker verkar bra.

Det är alltid bra att ha en ritning att diskutera runt. Micke tyckte vi skulle välja mörkgrått, samma färg som hyllorna under TV-n i vardagsrummet och jag håller med. Jag vill ha en hylla mindre ovanför pianot och så funderar jag på en golvlist i samma färg som resten av bokhyllan mot golvet. I morgon skall jag åka till fabriken där de skall bygga hyllan för att diskutera ändringarna, spännande.

På den lite tjockare hyllplanet skall vi montera på en biblioteksstege som bilden nedan.
Och så vill jag ha liknande golvlister.

Det blev ingen ö-premiär i måndags för marinan hade inte monterat på motorn som lovat, lika bra det så kallt som det har varit. Men nu siktar vi på att komma ut i helgen, vår brygga har blåst sönder och grannarna hade plurrat när de försökte fiska upp bryggdelarna. Vi får ta med lite champagne ut på lördag som tack för hjälpen….

Hur går det med projekt platsbyggd bokhylla
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram