Även om våren verkar långt borta så har jag tjuvstartat med mina nya fina converse-sneakers. Men jag har dem bara på jobbet än så länge, när jag cyklar till jobbet har jag varmare skor på mig för det är freeezing på morgonen, så både mössa, vantar, dunjacka och långkalsonger åker på för att stå emot kylan. Kontorskläderna packar jag i träningsväskan och byter om när jag kommer till jobbet då åker sneakers, rib cage jeansen och en randig bomullströja på och det känns vårigt och härligt. Jag köpte på mig ett gäng ribbade randiga bomullströjor från H&M som går bra ihop med mina nya converse.

Jag satte ihop en moodboard för min vårstil 2024.

Converse Chuck Taylor All star lift
Bomullstopp H&M
Levis ribcage raka ankellånga jeans
Car coat Gant
Chimi Ecru solglasögon
Rains Tote Bag W3 – Beige

Idag var jag hos tandhygienisten, Annie den bästa tandhygienisten… Jag går till henne 2 ggr om året för jag har så mycket tandsten, Annie skrapar och putsar tänderna så nu känns de rena och blir faktiskt lite vitare. Jag skulle vilja bleka tänderna men Annie tyckte att jag har ganska vita tänder så jag kanske väntar några år. Jag har tidigare haft inflammationer i tandköttet men sedan jag köpte el-tandborste och började med tandstickor har mina tänder och tandkött blivit mycket bättre och jag brukar till och med få beröm av Annie.

Snart säsong för sneakers
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram