Min lista på saker att göra i maj, se här, kan börja prickas av:
1. Fika på Västerås mysigaste Cafe, Cafe Malin, där man kan sitta ute i den fina trädgården som är en riktig oas mitt i centrum.
Cafe Malin har bara öppet under vår och sommar så det gäller att passa på. Check
2. Maj är bästa månaden att fixa, plantera och njuta av sina trädgårdar. Check, jag har planterat ut de flesta av plantorna utom de som jag skall ge bort.
3. Fixa sina fossingar inför sommaren på bästa fotvården i stan, Fotvårdskliniken som drivs av Åsa Berglund. Check
4. Förhoppningsvis avsluta projekt inbyggd bokhylla i vardagsrummet. Jag skall köpa en batteridriven lampa som jag kan ha i en av hyllorna. Inte klart jag skall ringa Micke imorgon och kolla status.
5. Grilla i trädgården både här hemma och ute på ön i sommarhuset. I år vill jag grilla allt från grönsaker till lamm och korv med bröd. Check
6. Ta en premiärtur med kajaken. Check
7. Plocka in stora syrenbuketter. Check

8. Äta vårens primörer, allt som är gott finns i maj. Jag vill äta sparris och sallad, krispiga rädisor och spenat. Handla på torget och fylla kylskåpet med det godaste gröna. Till det olika röror, grillade bönor, smörig minipotatis med massa dill, fet rökt lax och salt kapris. Mmmm, allt som är gott!  Skall göras till helgen.
9. I maj vill jag tillbringa mycket tid ute vid sommarhusen, fixa i trädgården, paddla kajak, umgås med ö-grannarna och bara vara. Check


Det doftar underbart av syren i hela stugan. Jag åkte ut efter jobbet för att vattna och plantera lite av de sista frösådda dahliorna och några jätteverbena. Jag sover över och kör hemmakontor på förmiddagen sedan har jag en hårklippning i stan och jobbar från kontoret på eftermiddagen. Bra med att ha ett flexibelt jobb….

Vad har vi kvar att pricka av på maj-listan
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram