När jag klippte ned lavendeln i våras tog jag några sticklingar som tog sig jättefint.

Nu skall jag plantera ut lavendeln i min lilla lavendelhäck, där det finns lite hål som skall täppas igen.

Idag har vi pysslat lite med nya bryggan som behöver lite arbete med att integrera den gamla bryggan med den nya. Vilket görs med att rengöra gamla bryggan med högtryckstvätt och flytta listerna ovanpå bryggan till kjolar vid sidan av bryggan. Så skall vi köpa en badstege och fixa med bryggbeslag så att vi kan lägga till med båten .
Min blomplantering med luktärtor, jätteverbena och rosenskära blev inte jättelyckat i år. Rosenskärorna är fina i närbild men helheten not so much. Därför blir det bara en närbild på planteringen.

Stockrosorna är OK i år men de har varit bättre, jag tror rådjuren har betat av en del av blommorna.

Nu skall jag marinera kycklingen som vi skall äta ikväll och jobba lite… Ja jag vet att min semester har börjat men, men.

Hur går det för mina sticklingar
Märkt på:            

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Facebook
LinkedIn
Instagram