Först blev jag glad när jag hittade de blåvita mattallrikarna i Österbybruk och sedan blev jag jätteglad när jag hittade förrättstallrikarna när jag var med Hanna på loppisarna i Västerås. Jag som bara hängt på auktionsbyrån effecta och på Gavel 25, nu har jag även fått upp ögonen för Västerås härliga loppisar. Nu sitter jag på bryggdäck under parasollet och bloggar samtidigt som jag lyssnar på Billgrens och Woods härliga podd. Nu börjar jag min sista semestervecka och det blir med Me, myself and I och kanske med mina paddelkompisar, jag har tänkt att paddla minst en gång om dagen. På förmiddagen dukade jag upp med mitt blåvita porslin, se här hur fint det blev.

Jag gjorde fina servetter av tyget som blev över när jag gjorde draperiet som hänger under köksbänken, man kan ana drapperiet i bakgrunden.  Sedan plockade jag några slags slingerväxter som växte nere vid bryggan som serviette-ringar.

Glasen kommer från Anders mormor, så himla fina med guldkant.

Blommorna var de sista som finns kvar i trädgården, så fin ljusrosa färg.

 

Och jag vet att jag är sist på bollen med blåvitt mixat porslin men det bjuder jag på, gillar man det så gör man.

DIY servietteringar

 

 

Jag tar det lite lugnt i värmen idag, har badat redan 4 gånger redan. Men ikväll när det blir lite svalare skall jag börja med mitt projekt lavendel planteringslåda. Och jag har redan börjat smyga igång jobbet, igår gick jag igenom mailen och bokade biljetter för nästa vecka då det blir rivstart på jobbet med tjänsteresa till först Mannheim, Tyskland, och sedan Derby, England. Varför blir det såhär efter varje semester, förra året tillbringade jag första arbetsveckan efter semestern i Madrid på tåg. Det är faktiskt så himla trist att man inte kan vara ledig i 4 veckor utan att de ringer från jobbet, bajs. Men nu skall jag boka den där himla tjänste-resan och så skall jag försöka gå in i semestermodet igen, så det så….

Duka med loppisfynden
Märkt på:                        
Facebook
LinkedIn
Instagram