Nu har jag tvättat, strukit och packat om så på’t igen, denna gång tjänsteresa till Derby England. Fast jag bara varit hemma i 48 timmar så har jag hunnit umgås med min familj, igår härlig grillmiddag i trädgården. Middagen avslutades med ett parti Plump men jag har totalt glömt bort resultatet, men om någon är nyfiken kan ni gå in på min Instastory.

Hanna handlade maten så jag fixade maten, så då kan man chilla lite i skuggan.

 

Anders han både handlade  och lagade mat. Jag har världens bästa recept på dressing, det är McDonalds hemliga recept som är supergott, läs här.

Molly bara njöt av den vackra kvällen.

Och idag åkte vi ut en sväng till sommarhuset ock klippte gräs, badade och fikade på bryggdäck. Vi tittade till vår nya lilla båt som inte är självlänsande så den måste tömmas på regnvatten med jämna mellanrum. Och så hade vi dyktävling från bryggan Hanna vann och jag kom nog sist, men det gör inget…. Nu skall jag kolla packningen en sista gång så att jag inte glömt något, pengar, pass, piljetter, ha,ha,ha….

McDonalds hemliga recept på dressing
Märkt på:                            
Facebook
LinkedIn
Instagram