Visst är det så att bilderna från hotellet du skall bo på alltid överträffar verkligheten, men inte den här gången. Hotellet Ravenala Altitude som vi bokat på Mauritius var verkligen lika fantastiskt som det såg ut på bilerna.

 

När man kom fram och klev ur bussen, som förövrigt är en historia för sig, klev man in i ett härligt loungeområde med härliga sittgrupper, barer, en shoppingaffär, för de som glömt flip-floppsen, och med små bassänger eller dammar. Hela loungeområdet täckets av ett stort tak utan väggar och vi välkomnades av underbara människor som bjöd oss på en välkomstdrink. Poolområdet var jättestort och vackert upplyst med flera restauranger, totalt 11 restauranger på hela resorten, så det finns att välja på. Vi åt en god middag med våra härliga resekompisar och stupade i säng vid 22-tiden lokal tid.
Idag startade vi med en supergod frukost med extra allt sedan gick vi ner till beachen där vi hängt hela dagen förutom avbrott för vattengympa och lite gym. Dessutom provade Anders och Stefan på SUP, man får låna segelbåtar, vindsurfingsbrädor, SUP brädor, trampbåtar, snorkelutrustning etc…. helt gratis.

Här är vår mysiga strand.

Anders ute och SUP:ar


Och nere på beachen finns det flera barer, små kiosker där man kan få en sandwich, lite thai mat, någon god indisk rätt eller glass och goda efterrätter, dessutom finns det olika sittgrupper som man kan gå till när man är trött på sin solsäng och vill ha en kaffe eller drink.

Vilken dag, vilket hotell, vilka härliga och gästvänliga människor som bemöter oss med ett stort leende jag älskar redan Mauritius.

När förväntningarna överträffas
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram