Jag sover så gott i fjällstugan det är nog för att man andas in så mycket frisk fjälluft och åker skidor så man blir trött i kroppen. Vi tog det lugnt imorse, sov tills vi vaknade, utan väckarklocka, åt en god frukost och sedan packade vi ryggsäcken med apelsiner och vatten, man måste ju ha lite energi när man skall till topps. Vi har en topp här i närheten av stugan som man måste upp på åtminstone en gång per besök, Mårtenshögda. Det är ca 7 km till toppen men så värt att komma dit för utsikten är jättefin. Vi pratade med föraren till spårmaskinen och frågade om de skulle köra upp spåren ända upp till Mårtenshögda men han sade att de skulle de inte göra förrän på lördag morgon, suck.

När vi kom ut i spåren såg det ut så här, mycket bättre än så här blir det inte.

Men när vi skulle upp till toppen var det såhär, Anders fick vara spårare idag. 6 km ospårat fick det bli idag, det känns i benen nu kan jag säga.

På toppen, så nöjd.

Och utsikten…..

Idag blev det 14 km och jag börjar komma in i rytmen riktigt bra. Imorgon får det bli en favorit i repris det är spått fint väder imorgon också. Vi lyckade pricka in fint väder alla dagarna ibland har man tur.
När vi kom hem tog
vi en tur med lilla sötnosen hon är så pigg och glad. På måndag skall vi vi ta bort stygnen.

Tyribu

Och nu lite soffahäng med min trötta kropp, men vad nu det verkara vara Gin O’Clock dags bäst att kila…..

Till topps
Märkt på:                

En reaktion på “Till topps

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram