Igår när jag var och handlade mat till påsken lämnade jag Molly hos Hanna hemma i stan, de kommer ut ikväll, vi skall ju fira påsken på Strömskär i år, annorlunda men bra. Men även om inte Molly är här så fortsätter jag mina morgonpromenader, idag blev det en PW på 55 minuter med efterföljande Yoga och stretch, underbart sätt att börja dagen. Idag hade jag en bra podd i lurarna, Framgångspodden med Björn Olsen, allt du vill veta om pandemier, ligger ju lite i tiden. Jag är ju lite gammeldags, har ingen pulsklocka kör Runkeeper i stället.

Lite lågt medeltempo p.g.a att jag måste stanna och fota de härliga vitsipporna som täcker hela Ön. Underlaget här på Ön är perfekt för promenader och jogging, mjukt underlag med bark.

Strömskär är ju inte så stor, men om du går från ände till ände två gånger så får du ihop 4,5 km . Annars kan man ju åka över till Ridön som är mycket större där det finns fina små grusvägar man kan gå eller jogga längre sträckor. Kanske vi kan åka över imorgon om det inte blåser för mycket och gå en långpromenad.

När jag kom hem kunde jag ställa upp dörren och det där ljudet av vågskvalp och skriande fiskmåsar är ju oslagsbart, se här.
Ett nytt påskris har jag knåpat ihop, det får stå här i vårt lilla vardagsrum.

Jag har en liten to do lista idag också, igår hann jag ju med att städa ut öppna spisen, måla halva söderväggen på Gamstugan, målat tröskeln vid ingången, planterat lite penseer, röjt lite mer i rabatterna. Idag skall jag röja lite mer rabatter, dammsuga Andersstugan och bädda med nytvättade lakan. Jag älskar att hålla på och pyssla här ute det är avkoppling för mig.

Ikväll skall vi starta grillsäsongen med att grilla Hamburgare, mums jag längtar. På långfredagen tänkte jag köra sill och potatis och på påskdagen blir det lammstek. Men nu skall jag ut i solen och röja rabatterna.

Börja dagen med en PW
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram