För 3 år sedan började jag fixa till blomsterrabatten på kortsidan av Gamstugan. Jag grävde ur rabatten och jordförbättrade, jag fick plantor och stockrosfrön av min granne, jag köpte rosor, lavendel, klematis och kaprifol. 2017 planterade jag ut min Stockrosplantor som jag drivit upp under våren, se här. Och sommaren 2018 började det se riktigt fint ut i rabatten, jag lade till en honungsros under hösten 2018. Och 2019 då sade det bara pang i min rabatt det växte så bra och jag fick så många komplimanger för min fina rabatt. 2019 var ju väldigt frodig, en del säger på grund av den varma sommaren 2018, vad vet jag.

Så här såg det ut juni 2016 inte mycket till växtlighet.

Och så här ser det ut nu, juni 2020, lite frodigare eller hur. Kaprifolen vet jag inte varför jag planterade under sovrumsfönstret, jag får försöka leda den runt fönstret på något sätt.

Rosorna har börjat blomma.

Stockrosorna har många och stora knoppar, det ser lovande ut.

Min gotländska honungsros som växer innanför ringmuren, skoja….. Jag planterade den 2018 och hoppas att den blir lika stor som grannens honungsros, den är enorm.

En kjol handlade jag på Åhlens, nedsatt 40%. Gult är inte fult…
Funderar på att lägga upp den 10 cm, jag tror jag gjört.

Min bästa blomsterrabatt
Märkt på:                        

2 reaktion på “Min bästa blomsterrabatt

 • 2020-06-10 kl. 21:26
  Permalänk

  Tycker inte du ska lägga upp den, det var snyggt sådär, blir lite modernare typ

  • 2020-06-12 kl. 14:04
   Permalänk

   Tack för tipset, då behåller jag den som den är ❤️

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram