Veckans fredagsbukett får sitta kvar på busken, vår något anorektiska Rhodondendron håller på att slå ut. I år mer skral än normalt men den har en ljuvlig färg som vi kan njuta ifrån vårt utevardagsrum. Nu har tulpaner, hägg och syren blommat klart och då är det dags för vår Rhodondendron att steppa in och sprida lite ljuvlig fägring här i vår lilla 50-tals trädgård på Ormberget i stan.

Visst är det härligt med den här tiden då altandörren står öppen från morgon till kväll. När man kan kliva ut barfota och låta stenarna värma sina kalla fötter, dricka kaffet i soffan på fikarasten eller gå ner på det silkesmjuka gräset och leka att man är Ernst…. Bra tid den där juni månaden eller hur?

I kväll skall jag tända alla ljuslyktor på terrassen, mys.

Känner mig inte helt 100 idag, ont i halsen och huvudvärk sedan några dagar, börjar krypa upp mot öronen….. 3 gången på mindre än 2 månader har jag haft sådan här huvudvärk i typ 5-6 dagar åt gången, hmmmm undrar just….
Sade återbud till min klipptid idag, ni vet håll er hemma om ni känner er det minsta sjuk, den har ni väl hört några gånger vid det här laget. Skulle behövt fixa håret,det är slitet och gult inte nice, jag får boka ny tid och hoppas att jag blir bättre snart.

Nu skall jag ta en ibumentin och jag tror att en konjak eller whisky skulle vara en perfekt tilläggsmedicin, ja det låter bra. Krya på mig nu Åsa, kämpa.

Rhodondendron veckans fredagsbukett
Märkt på:
Facebook
LinkedIn
Instagram