Molly och jag gick över isen ut till sommarhusen. Jag satte på elementen i Andersstugan så att det är varmt, förhoppningsvis, till imorgon kväll då vi planerar att övernatta. Det var så vackert när vi gick över, ljuset var sådär gyllene som det kan bli vintertid. Nu när vi inte kan åka till vårt fjällhus i Norge får sommarhusen duga som fjällhus nu när vi fått en sådan fin vinter.

Så imorgon efter jobbet packar vi lite god mat och lite god dricka i pulkan och skidar över till en förhoppningsvis varm stuga, fingers crossed.
Planerar för lite typisk vintercoctail, Irish coffe passar nog utmärkt.

Molly tyckte nog att det var lite för kallt för hennes smak, hon hoppade på tre ben mest hela tiden. Ett tag funderade jag nästan på att stoppa ner henne innanför täckjackan. Men det gick bra och jag hade satt på värmen i bilen med appen Volvo On call så hon fick komma in i en varm bil och bli varm om sina tassar.
Imorgon blir det en lunchtur på långfärdsskridskorna igen, det skulle bli strålande sol och lite varmare imorgon, -5 grader.

The golden hour
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram