Gårdagens utflykt gick genom Oia och ner mot vattnet och ett klippbad som ligger vid Amoudi ner vid havet. Det var väl kanske 300 meter höjdskillnad så vaderna fick en bra genomkörare.
Hanna och Kalle vågade hoppa från klippavsatsen vid klippbadet, modiga…

Vi åt vid en av restaurangerna vid Amoudi, god mat och trevlig personal. Här är vi på väg upp mot Oia centrum igen, kämpa….

Så här vackert är det i Oia, som en sagoby. Vi bor en bit utanför Oia, Finkia, en 20 minuters promenad från Oias centrum, helt perfekt om ni frågar mig. Finika är mycket lugnare och inte alls så mycket trängsel och kommers, här finns bara 3 restauranger men de är väldigt bra och maten är god och fräsch, grönsakerna ljuvliga.

Och boendet svara helt mot förväntningarna, ett läckert grottboende som är vanligt på Santorini med de klassiska grekiska färgerna. Vi hade en diskussion om de målade dörrarna och fönstren är de mintgröna eller turkosa, jag röstar på mintgröna. Men boendet är värt ett eget inlägg så här visar jag bara en bild på det ena sovrummet. Nu skall vi gå till poolen jag och Ola, Anders, Kalle och Hanna har dragit iväg på en vandring utmed Kalderan och det får vi också höra mer om i nästa inlägg.

Bergsklättring
Märkt på:                    

2 reaktion på “Bergsklättring

 • 2022-06-28 kl. 13:35
  Permalänk

  Så vackert! Ser verkligen ut som jag tänker mig Grekland. Vita hus och grekblåa dörrar.
  Härligt miljöombyte för er!
  Boendet ser ju fantastiskt ut på denna sneakpeak.
  Har bara varit på Korfu i forntiden när min kompis jobbade som reseledare där.
  Korfu är inte så typiskt grekiskt utan rätt grönskande som jag minns ön.
  Ha det gott! Väntar på en regnskur, 33 grader i V-ås.
  Annika

  • 2022-06-30 kl. 11:25
   Permalänk

   Hej Annika, det är kul när förväntningarna angående boendet överträffas. Ni har varmare än oss 27 grader här. Hoppas att mina Dahlior överlever därhemma 😀. Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram