Jag blev nog smittad av Anders, nu har jag haft feber och hosta i 3 dagar, segt som sjutton. Kan det vara Covid? Antagligen!
I söndags följde vi med Hanna till Djäkneberget hon letade efter miljöer till en Bröllopsfotografering i September.
Vi fick agera brudpar.

Hanna har verkligen ögat för det här med fotografering, hennes foton finns på Instagram aabakkenfoto. Vi flyttade oss runt på Djäkneberget i det vackra söndagsvädret, vilken dag perfekt för fotografering.

Så himla segt att vara sjuk, jag ligger i soffan och ser på serier och dricker te med med honung, måtte jag bli bättre snart.
Den senaste varianten av Covid heter BA.5 och skall vara mildare än sina föregångare. Varianten kan gå över på några dagar, jag har inte tappat lukt- och smaksinne än men jag har feber, ont i kroppen och hostar.

Djäkneberget är verkligen en oas, här firas Valborg, nationaldagen och midsommar, här tillbringar Västeråsarna fina dagar med picnic på den stora gräsmattan, spelar minigolf, äter något gott i den fina restaurangen, dansar på dansbanan eller leker i den fina lekparken. Jag gick ofta hit med barnen när de var små.

I slutet av 1800-talet lade den excentriske Sam Lidman (1824-1897) grunden till parken som den ser ut idag. Han anlade gångar, planterade träd och ristade in tankar, citat, namn och deviser i berg och stenblock. Idag finns cirka 500 av de ursprungliga inristningarna kvar på berget. Nu finns det också en ljudvandring om Djäkneberget. Djäkneberget är en älskad plats som har mycket att berätta för den som vill lyssna. Appen finns i Appstore och Gooogle play. I den här ljudvandringen får du höra om bergets historia och folkliv. Du träffar även många västeråsare som har egna minnen och en relation till berget.
Jag ser fram emot att gå ljudvandringen i höst, än så länge är det ju fortfarande högsommar och jag vill tillbringa fler dagar i sommarhuset innan vi stänger igen där.
Förra året stängde vi sommarhusen den 24 oktober så det finns ju lite tid kvar att spendera där ute på vår älskade ö.

Hängig, tror jag har BA.5
Märkt på:        

En reaktion på “Hängig, tror jag har BA.5

  • 2022-08-24 kl. 21:34
    Permalänk

    Fina bilder! En oas i vackra Västerås. Hört många som varit sjuka nu i sommar. Vi hade vårt före påsk men kan ju ta om ifall man har otur.
    Krya på dig!
    Annika

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram