Augusti blev en härlig månad med kräftskivor, kajakpaddling , stand up paddeling, fina solnedgångar och ännu finare månuppgångar i härligt sällskap. Dahliorna blommade och överträffade alla mina förväntningar, jag har plockat in flera buketter i veckan den ena finare än den andra. Trots att vi har jobbat hela månaden har vi tillbringat varje helg i sommarhusen, perfekt att ha dem nära.

Idag åkte jag ut till sommarhuset för att titta till roboten och ösa vår lilla roddbåt efter allt regnande. Det är skönt att komma ut till ön, pulsen går ner och lugnet infinner sig så fort man lägger till båten vid Solbryggan. Jag tog en liten PW-runda, men flåset är fortfarande dåligt efter influensan/covid som jag hade förra veckan så jag får ta det lite lugnt ett tag till. Jag funderar på att ha hemmakontor här ute i morgon men jag har inte bestämt mig helt än. Om jag jobbar härifrån i morgon kan jag skrapa och måla trappen som Anders har reparerat med ett nytt murlager på kvällen efter jobbet.

Grävlingen har varit på besök igen och grävt hål i gräsmattan på sin jakt efter mask.
Nu får man tända ljusen på kvällskanten, lite mysigt det också.

Jag plockade in lite ved, från vårt äppelträd som bävern gnagde ned, och nu sprakar det hemtrevligt i öppna spisen.

Sista sommardagen enligt kalendern
Facebook
LinkedIn
Instagram