I tisdags satte vi upp tavlorna i vardagsrummet och vårt nya vardagsrum var klart. Och det blev bättre än jag hoppats på, blir glad så fort jag går in i vardagsrummet.

Tavelväggen blev jättebra med ramar som matchar varandra i trä och guld, upphängningen blev livfull inga tavlor på ett snöre syndromet, och dimensioner på TV:n i förhållande till de “riktiga tavlorna” blev helt perfekt. Vi hade en harmonisk upphängning, vi var i synk och hade samma vision hur tavelväggen skulle gestalta sig. Anders är bättre på det där med finliret det innebär att hänga tavlor, jag blir bara frustrerad och vill att det skall gå fort och då blir det fort och fel.
En före och efter bild:

Här är min moodboard till vardagsrummet. Soffan blev i lite ljusare tyg och hyllorna var slut i den grå färgen så vi valde mörkgrön istället.
Istället för en orientalisk matta valde vi att flytta de vita ullmattorna från matsalsdelen till vardagsrumsdelen och det blev en mer lugnande uttryck som jag tycker blev bra. Känslan från moodboarden finns absolut i det färdiga vardagsrummet, jag är mer än nöjd. Som ett extra plus är soffan och fåtöljen så sköna att sitta i.

Igår var vi bjudna till Ola och han bjöd på goda drinkar och underbar schnitzel, Ola lagar de godaste schnitzlarna. Han har så fint i sin lägenhet, han hade dukat så fint och man kände sig verkligen välkommen. Idag skall vi fira farsdag i Örebro, Hanna har bokat bord på Fratellis. Men fram till det är dags för avfärd mot Örebro så måste jag jobba lite, det är mycket med överlämnandet av det gamla projektet som jag jobbat med i hela 5 år. Det känns så kul att starta upp i ett nytt projekt man får mycket ny energi, härligt.

Vardagsrummet är klart, före- och efterbilder
Märkt på:                    

En reaktion på “Vardagsrummet är klart, före- och efterbilder

  • 2022-11-13 kl. 18:44
    Permalänk

    Vad fint det blev :)! Är ni nöjda med er nya soffa och fåtölj? Mvh, Annika

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram