Varje dag i december har jag tänkt att jag borde städa kylskåpet, Anders städade frysen så den är så fin och organiserad, men kylen nej den sköt jag upp. Manana är ett av mina favoritord, städa kylen det skulle bli en annan dag…. Och idag är det den dagen annandagen så nu fanns det ingen återvändo. Jag tog ut alla hyllor och lådor som diskades noggrannt, kylskåpet tvättades rent invändigt, gammal mat slängdes och nu är kylen och faktiskt hela köket tipptopp igen.

Jag hittade lite skrynkliga cocktailtomater som jag delade lade på en plåt, ringlade olja, lite salt och peppar som just nu rostas på 150 grader i ugnen. Ikväll blir det middag med rostade tomater som en ingrediens. Det doftar ljuvligt i huset….

Eftersom vi har ett garage med tillhörande snickarbod som håller 4-5 grader, så får den agera kylskåp för all julmat så själva kylskåpet är inte överfullt.

Hanna är och tränar, Anders hjälper Ola att städa, jag städar kylskåpte efter det är planen att gå en sväng ned på stan och se om vi kan göra några fynd på mellansdagsrean.

Mer bilder på mitt rena kök, jag har skrivit mycket om vårt retrokök i den här bloggen läs mer här (före och efter), här, och här. Köket var en stor anledning till att vi köpte Villa Ormberget för snart 10 år sedan.

Idag är en annan dag….
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram