Jeans är tydligen trendigt igen så i vår skall jag köpa mig en jeansjacka. Baserat på vårens modevisningar är denim riktigt hett. Inte bara när det gäller byxor, utan även i många fler garderobselement. Vi ser det i allt från jackor och skjortor, till långa kjolar och accessoarer. En annan trend är beige i alla nyanser, att vi gärna bär ljusare nyanser som beige när vi går mot varmare tider är inget nytt, men i vår och sommar kommer den snygga och användbara färgen vara extra trendigt.och så här skall jag styla min jeansjacka, med mycket beige såklart..

Lee jeansjacka Rider
Randig T-shirt med båtringning
T-shirt Avery
A-linje formad kjol från Tommy Hillfiger
Replay stretch jeans
Sneakers Steve Madden Match E
Keps Gants
Skjorta Seaglow
Stickad tröja Signe Merino Knit från Stenströms
Hoddie Peak Performance
Mössa Beanie Acne Studio
Solglasögon wayfarer folding Ray Ban

Styla jeansjackan
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram