Skridskobana på Västeråsfjärden är en facebook sida där man kan läsa om status på den fina skridskobanan som Västerås Isplogare plogar och rapporterar isläget om under vinterhalvåret. I år har det varit lite till och från med skridskobanan, ena dagen kallt och andra varmt så jag har inte vågat mig ut förrän idag. Vi var lite som bambi på hal is, jag och Anders men på andra varvet började vi hitta balans och teknik. Även om man närmar sig 60, nästa år, så gäller det att inte gamla till sig och hålla igång med både skidor och skridskor för att behålla balansen och inte vara rädd för att ge sig ut på snö eller is.

Det blåste mycket på första varvet, full fart i medvinden men lite trögare i motvinden. Efter 2 rundor så gick vi och drack kaffe på ett trevligt fik, Mäster Jacobs, vid Öster Mälarstrand . Hoppas på en favorit i repris imorgon, men lite mindre vind tack. Nu skall jag gå ner och baka ut baguetterna som jag fixar till lövbiffspastan jag skall laga ikväll.

Skridskobanan på Västeråsfjärden
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram