Jag finner i huvudsak inspiration på nätet, Pinterest, Instagram och bloggar. Just nu dras blickarna till vita panelklädda väggar, sommarhus med ljus inredning, ljusblåa tyger på gardiner, kuddar och mattor och snygga hissgardiner.
I bilden nedan tar jag med mig hyllan ovanför fönstret och en vit hissgardin, kanske vore något för mitt sommarkök.

Att måla en köksstolstol ljusblå, en bra ide inför sommarens småprojekt.

Kuddar klädda i olika tyger gillar jag, kuddarna används både ute och inne under sommaren. Iden med de fina knapparna som gör kuddöverdragen lätta att ta av och tvätta och dessutom en snygg detalj. Den skira gardinen framför dörren som förutom att det är en fin inredningsdetalj också håller myggen ute.

Oisolerade väggar med synliga reglar används som tavlor här fyllda med djurhorn monterade på tygtavlor. En hylla under taket för fina ljuslyktor. Den söta soffan har täckts med ett enkelt tyg och matchande kuddar, ett enkelt sätt att förändra en möbel. Och så alla dessa kontorslampor, här en monterad som taklampa och en som vanlig bordslampa.

Bilderna är lånade av
via: decordemon
via via:planete-deco.fr
originally posted:lightlocations.com

Var finner jag inspiration?
Märkt på:                        
Facebook
LinkedIn
Instagram