Jag känner mig på något sätt stolt över alla som bor i detta underbara avlånga land som ställer upp på alla galna midsommartraditioner utan att knota. Att gå runt i en blomkrans hela dagen trots att den kliar och sticks, att löva en majstång, att dansa små grodorna, att sjunga gamla sånger med konstiga aktiviteter, att äta ute i det fria, tack alla som gjorde ännu en midsommar till ett härligt minne. Att vädret var det bästa gjorde ju inte saken sämre, vad vi har njutit, pre-midsommar torsdags kväll med ölmarinerad kyckling, midsommarafton tillsammans med Ola och familjen Larsson och så midsommardagen med fotbollsmatchen mot grannön, som vi förlorade, och besök av kompisarna med finaste segelbåten.

Ola tjuvstartade kransverkstaden för att få de bästa blommorna.

Anders hjälpte till med kameran.

Resultatet från kransverkstaden

Jag hade favoritkjolen på mig vid midsommarkransen.

Midsommarbordet

Midsommar, kära underbara högtid
Märkt på:
Facebook
LinkedIn
Instagram