Drinkvagnen eller serveringsvagnen som den också kallas har blivit höstens trendmöbel nummer ett, om man får tro en trendspaning jag nyligen läste.

De senaste åren har drinkvagnen kommit tillbaka med full kraft och i höst är den populärare än någonsin. Nu lanserar var och vartannat möbelföretag sin egen variant av drinkvagnen. I dag behöver den heller inte användas till varken drinkar eller servering. En drinkvagn har många användningsområden. Jag köpte min lilla drinkvagn på Bukowskis nätauktion för 6 år sedan. På min vagn står min finsprit, Ola hjälper till att hålla den uppdaterad.

Jag har ju ytterliggare en drinkvagn/sidobord/blombord eller vad man vill kalla det lilla bordet, nämligen mitt fina rottingbord. Just nu står det ute på terrassen men snart flyttar det in för att bli ett bord för orkideerna som inte trivs på fönsterbrädorna när elementen blir varmare. Under november görs bordet om till ett noventbord.

Idag skall vi ha en sista övernattning i sommarhuset innan vi stänger av vattnet. Anders tog upp bojen och vår lilla eka när jag var på möte i vår ekonomiska förening. Nu skall jag sopa bort lite spindelnät från de små husen, men först en kopp kaffe.

Drinkvagnen är het igen
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram