Jag passade på att fylla på förrådet av ansiktskräm när de hade 2 för 3 av eucerinprodukter på apoteket. Ansiktskrämer kan kosta hur mycket som helst, jag använder ansiktskräm på morgonen före makeupen, på kvällen efter avsminkningen använder jag en billigare men fet ansiktskräm, miniderm, på storpack. Den feta krämen kan man slösa med och jag brukar återfukta så att huden blir mättad. Minidermen är en utmärkt investering för din hudvård. Krämen fungerar lika bra för både barn och vuxna, vilket gör att den här praktiska, lite större förpackningen kan delas i familjen.

Eucerin är en av de billigare hudkrämerna och den är lätt att applicera, kladdar inte och ger en fin yta som grund för sminkningen.

Vårat badrum renoverade vi för 8 år sedan, det var en påfrestande renovering under 8 veckor med bilande av betonggolv, sanering av asbest, duschglasväggar som exploderade…. Läs mer om vår renovering   härhär och här .
Men till slut så blev badrummet och lilltoan det vi hade drömt om.

Nu bär det av mot Stockholm, om tågen går som de skall. Det blir show, Happy ending med Pernilla Wahlgren och middag på Tak, en födelsedagspresent från Anders.

Fylla på förrådet av återfuktning
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram