Fotoutmaning #12 skräp är din inspiration. När vi röjde ur vardagsrummet för att slipa parketten, flyttades inte allt tillbaka som den här klängväxten som jag tänker kasta. När jag slängde växten i soptunnan på kontoret så får det bli motivet till veckans fotoutmatning, skräp.

Igår firade vi Hanna på hennes 26 årsdag. Egentligen fyllde hon på lördagen men då hade Kalle fixat med en födelseaktivitet, en loppisrunda i Närke, hur gulligt…. Sedan hade han lagat en 3 rätters middag vilken perfekt födelsedag. Igår blev det presentöppning och sedan åt vi födelsedagsmiddag på SOBI. När vi gick hem råkade jag stuka foten riktigt illa, på slät mark och efter bara en öl, så idag fick jag jobba hemifrån för jag har lite svårt att gå. Jag har alltid haft lätt att stuka/vricka fötterna men nu var det längesedan, hoppas att jag inte stukat upp den så att den blir vinglig och lätt att stuka igen.

I restaurangen fanns ett konstgjort körsbärsträd, bättre än träden i kungsträdgården eller hur.

Vädret ser inte lovande ut inför påsk men det är bara att gilla läget.
Man får väl kompensera vädret med extra mycket påskpynt.

Fotoutmaning #12 och ännu en födelsedag
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram