Tur att vi har ett så hemtrevligt vardagsrum att hänga i nu när terrassvädret låter vänta på sig. När det blir tillräckligt varmt ute brukar jag flytta ut min största växter för att de skall få lite extra ljus och växa på sig inför nästa vintersäsong. Men än är det för kallt att ställa ut dem, jag brukar vänta till frostrisken är över vilket brukar vara i slutet av maj början av juni. Guldpalmen köpte jag till uteplatsen men jag tycker den gör sig bra i vardagsrummet också även om den börjar bli lite för stor för sin plats.

Jag blir glad varenda gång jag stiger in i vardagsrummet med den fina nyslipade parketten, nu väntar jag bara på att den inbyggda bokhyllan skall bli klar.
Faktiskt så är just den väggen den sista surdegen när det kommer till möblering i huset sedan vi flyttade in för 10 år sedan.
Om jag skall börja om med något här i huset så är det nog köket och serveringsgången.

Tavelväggen blev inte upphängd som innan golvslipningen, jag måste byta plats på två tavlor så att det blir bättre harmoni.

Och när det är för kallt att vara i trädgården ja då ka man passa på att läsa trädgårdsböcker. Jag har bara en trädgårdsbok men det är också den bästa, trädgårdsdesign av Ann-Christin och Dan Rosenholm. Jag har läst boken från sida till sida men blir fortfarande inspirerad av boken. Vad passar väl bättre med en trädgårdsbok som coffetable bok?

Jaha, då får vi väl hänga här så länge…
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram