Jag löste in ännu en födelsedagspresent, Lisa Ekdahl på Circus och lyxade till det med en natt på Hotell Diplomat. Vi hade bokat middag på hotellet innan konserten, väldigt trevligt med en restaurang full med människor som tar ett glas efter jobbet, Sigge Eklund på besök från Los Angeles och så jag och Anders. Anders som jobbar i Stockholm någon dag varje vecka hade sitt sista Teams möte på hotellrummet där jag anslöt strax innan middagen var bokad. Jag bjuder på lite mobilbilder, orkade inte släpa med mig kameran.

Jag gillar verkligen Hotellet, det får en att känna sig hemmastadd, intill vårt rum ligger ett vardagsrum där man kan hänga och ta en drink om man inte vill vara i baren.

Konserten var jättebra och det är gångavstånd mellan Hotell Diplomat och Circus, så smidigt.
Lördagen startades med en lång frukost på hotellet, sedan checkade vi ut och gick till tåget via Svenskt Tenn, Sturegallerian och Kulturhuset (en utställning av Stockholms utveckling som Anders ville se).
Det bästa med Stockholm är att det är nära och att jag slipper att bo där, det är alltid lika skönt när man hemma i Västerås efter ett besök i Storstan.

Stockholm och Hotell Diplomat
Märkt på:        

2 reaktion på “Stockholm och Hotell Diplomat

 • 2024-04-28 kl. 19:36
  Permalänk

  Kul med utflykt och vilken fin present! Men jag håller med det är skoj men skönt att komma hem.
  Allt gott!
  Annika

  • 2024-04-28 kl. 21:45
   Permalänk

   Hemma är bäst 😀. Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram