Under vintern stuvade jag undan sommarkläderna i garderoben nu är det dags att plocka fram dem. Men istället för att plocka undan och stuva undan stickade tröjor och tjockare jeans så tänker jag använda studion som min sommar-walk in closet, har man ett stort hus så har man. Eftersom jag går upp en timma innan Anders och inte vill störa honom på morgonen med att stöka runt i garderoberna så brukar jag plocka fram nästa dags jobbarkläder dagen innan och hänga dem på mitt kontor. Men nu när jag har mitt nya walk in closet så kan jag stöka runt bäst jag vill på morgonkvisten.

Jag har plockat fram kläder inför Kroatienresan, det är bra att få lite överblick vilka sommarkläder som får följa med ett år till.
Strandtunikan får absolut följa med, likaså min röda kjol samt omlottklänningen med en söt vit kofta.

Ett par nya gröna linnebyxor har inhandlats, randiga tröjor passar bra till mina korta flare jeans. En söt rutig puffärmsblus , två linneskjortor och en blårutig bomullsskjorta är givna inför Kroatienresan.

Sommarens walk in closet
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram