Jag fyller år på årets första dag nyårsdagen. Det har varierat under årens lopp hur jag har blivit firad. Det bästa är att bli firad på natten med champagne, raketer och paket. För på nyårsdagen är alla så trötta och bak-ulla så då blir det lite avslaget. Nåväl i år blev det både och, jag blev gratulerad, kramad på nyårsslaget och firad på nyårsdagen med min lilla familj. Hanna hade fixat jättegod sushi brasan var tänd och det var sådär lagom med myskläderna på, me like.

Vilka fina presenter sedan alldeles för mycket kära familj, mamma, pappa och svärmor.

Tack

Och här är en av alla fina presenter som jag använder just nu och det smakar lika gott som hemma hos min svärmor Berit som har en likadan fast 20 år äldre, så man vet ju att de håller ett tag.

Just det en creamfärgad Moccamaster och kaffet smakar ljuvligt.

Och här ser man också våra bänkskivor, VirrVarr av Folke Bernadotte, som jag är så nöjd med. Vi gjorde en budgetrenovering av köket när vi flyttade in, här, här och här kan ni se vad som hände.

 

Kaffet smakar underbart, mildare än det vi kokade i vår Perkulator.

Och vad dricker jag kaffet i, jo dessa fina muggar Swedish Grace från Rörstrand som jag fick av mamma för säkert 6-7 år sedan. Mitt vardagsporslin är också Swedish Grace och det har jag haft i säkert 15 år.
Tack alla som var med och firade min 54:e födelsedag jag älskar er.

 

Födelsedag på nyår
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram