Nu är det tufft på jobbet, mycket tryck uppifrån från högre management, många möten med hård röster, jobbigt helt enkelt. Började dock dagen bra med ett härligt träningspass med tillhörande frukost. Sedan gick det i ett på jobbet hann näsan inte andas känner mig konstigt yr i huvudet inte bra. När klockan var hemgång 16.30 fanns det inte mycket ork kvar, det räckte precis till en runda på Coop för att inhandla lite fredagsmys. Nu bloggar jag från sängen det blir en hälsning från vårt stora vardagsrum.

Bordet och teaksskålen från Gavel 25 om du är i Västerås måste du ta en sväng till denna underbara Retrobutik.

Det blåa fatet fick jag när jag gifte mig och stolarna är inropade från Bukowskis Market och omklädda av mig se här.
Lampan heter spagetti och den köpte vi till vårt förra hus.

Och vänder man sej om så ser vi denna lilla gröna samling, byrån fick nya knoppar för något år sedan se här och  här.

Nu skall jag krypa ned mellan lakanen i mitt nystädade hus och vila mitt trötta huvud.

Följ mig
När man släpar sig över mållinjen.
Märkt på:    

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *