Här är ett härligt utval av presenter till Farsdag på Söndag.

Stilren halsduk med fransar i klassiskt tartanmönster från Barbour Whitley Tartan Scarf. Mjuk, skön och supersnygg att matcha med din vinterjacka.

Genova är den perfekta necessären när du reser runt i världen. Tillverkad i fint läder med ett fack som försluts med blixtlås. Håller alla dina produkter på plats.

Como är den perfekta väskan för weekend breaks eller affärsresan, denna weekend bag är både en rymlig och tålig läderväska. Det svarta lädret framhävs med metaldetaljer i matt guldfärg och insidan är fodrad med bomullstyg. Metalfötterna under läderväskan skyddar lädret från att ta stryk från marken. Löööööve.

Klassiska herrhandskar för kyliga dagar, tillverkad i läder och mocka med värmande ullfoder.  Utgångspunkten för den som vill ha ett par herrhandskar är att de ska kunna bäras både till kostymen och fritidsklädseln. Handskarna har ett lyxig tunt ullfoder . Finns hos John Henric

Skärp från John Henric Brunt Mocka

Scarf med  en framsida av siden och en värmande baksida av ull. Siden med sin fantastiska färgåtergivelse och lyxiga känsla tillsammans med den värmande ullbaksidan ger dig en perfekt scarf för alla årstider. Superfint till en havlång rak rock i Ull.

Frågan är om det är någon modell av kashmirtröja som är snyggare och skönare än just denna polotröja. Med en värmande krage kommer det mjuka materialet i denna turtleneck verkligen till sin rätt. .Polotröjan är gjord i  Kashmirull

Det bästa. Pappa räddar barns liv med svältkatstrofpaketet från Unicef.

Några farsdagstips från mig, hoppas ni gillade något av det ni såg. Denna måndag startade lugnt på jobbet och det var längesedan, bara denna veckan kvar sedan S.E.M.E.S.T.E.R. Ha en bra vecka ni därute, kram Åsa
Kollage: Åsa Aabakken, Åsas Blogg

De bästa presenterna till Farsdag
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram